...

Ви благодариме!

Ќе ги разгледаме вашите желби и ќе ви одговориме преку е-пошта или телефонски повик. Додека го чекате нашиот одговор, прочитајте ги нашите неодамна објавени вести и блогови.

Погледни

Дали сакате да ги знаете најдобрите начини за патување?

Станете дел од искусна туристичка заедница и откријте ги тајните на стручните совети, скриените скапоцени камења и корисни информации кои ќе ги збогатат вашите патувања. Без разлика дали сте искусен патник или почетник авантурист, придружете ни се на ова возбудливо патување на откритија. Ајде да се впуштиме во незаборавни искуства заедно!

Зошто да не одберете нас за вашето патување?

Искусете ја радоста да патувате заедно со истомисленици. Нашите групни патувања поттикнуваат дружење, споделени откритија и доживотни пријателства. Придружете се на нашите внимателно избрани групни тури предводени од искусни водичи кои обезбедуваат беспрекорна организација и незаборавни моменти. Духот на поврзување ќе го збогати вашето патување и ќе создаде посебни врски.

Откријте го светот според вашите услови и создадете посебни спомени кои го одразуваат вашиот уникатен стил на патување.

Една година искуство

Организирани патувања

Достапни земји за патување

Задоволни клиенти

Зборови на нашите патници

Ова се искуствата на нашите драги патници кои со нас ја открија магијата на светот. Нивните приказни сведочат за незаборавни моменти, длабоки врски и неверојатни искуства кои ги доживеале за време на нивните патувања. Нека нивните зборови бидат инспирација за вашата следна авантура. Со Амбасадор, наше задоволство е вашата среќа и со нетрпение очекуваме да бидеме дел од вашата неверојатна приказна за патување.

Патувањето со агенцијата Амбасадор беше неверојатно искуство! Чувствував дека моите водичи ме водат низ скриените бисери на дестинации за кои не ни знаев дека постојат. Сега имам прекрасни спомени, нови пријатели од целиот свет и желба за повеќе авантури. Ти благодарам што ми подари патување кое засекогаш ќе биде врежано во моето срце.

Теодора

Не можев да бидам позадоволен од амбасадорот. Патувањето што ни го организираа беше совршено усогласено со нашите интереси и желби. Од луксузните сместувања до неверојатните активности, сè беше беспрекорно. Исклучително професионалниот и срдечен тим на агенцијата се погрижи да се чувствуваме како вистински ВИП тим.

Зоран

Pin It on Pinterest

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.